ВКГ Интернатионал

Светска Црква Божја, Немачка

Граце Цоммунион Интернатионал, Глендора, САД

Светска Црква Божја, Велика Британија и Ирска

Граце Цоммунион Интернатионал, Холандија

Граце Цоммунион Интернатионал, Канада

Цхиеса ди Дио Универсале (Италијански)

Иглесиа де Диос Универсал (Шпански)

Игреја де Деус Мундијал (Португалски)

Еглисе Универселле де Диеу (Француски)

Светска Црква Божја, Аустралија

Светска Црква Божија, Јужна Африка

Светска Црква Божја, Филипини